Trådlöst utvärderingskort

Från Conrad Business Supplies kommer utvärderingskortet MAKERFACTORY EBB-ESP32. Kortet är baserat på den trådlösa processormodulen Espressif ESP32 med två 32-bits Xtensa-processorer.

Utvärderingskortet har en omfattande uppsättning kringutrustningar som kan kopplas in eller ur i en prototypinstallation. EBB-ESP32 har med måtten 185 mm x 210 mm x 25 mm och ger en behändig och experimentkortsfri metod för att få till en initial design utan att det behövs en mängd av kopplingskablar och de därmed sammanhängande problemen med dåliga och opålitliga anslutningar.
EBB-ESP32 erbjuder både tillverkare och professionella ingenjörer av inbyggnadsenheter en helt integrerad och funktionell plattform för att få till en första konstruktion. Förutom processormodulen ESP-WROOM-32 innehåller kortet ett Arduino-kompatibelt USB-programmeringsgränssnitt och en strömförsörjningsenhet som ger alla nödvändiga spänningar från en likspänningkälla på 8 till 15 V.
Kringutrustningarna på kortet är en 1-tråds Maxim Integrated DS18B20 temperatursensor, ett Invensense MPU-9250 9-axels kombinerat MEMS gyro, en accelerometer och magnetometer samt en Maxim Integrated MAX98357A Class D ljudförstärkare och en Invensense ICS-43432 digital mikrofon. Varje periferienhet har sin egen yta på kortet och kan kopplas till/från från I2C-bussen och dess strömförsörjning kopplas till/från genom en uppsättning dedikerade DIP-omkopplare.
Ett ännu mer omfattande sortiment av moduler från tredje part kan hysas på kortet genom åtta 4-stifts Grove-kontakter och en mikroElektronika mikroBUS-kontakt. En microSD-kontakt finns också på kortet. Två potentiometrar och en ”diamant”-konfiguration av tryckomkopplare tillhandahålla ett sätt att hantera ingångar och att styra en applikation. Fyra RGB LED:er ger enkla visuella utgångsindikationer, och kortet är också utrustat med uttag för två valfria displaymoduler: en liten OLED-skärm på 0,95 tum (128×64 upplösning) och en TFT LCD-skärm på 2,8-tum (240×320 upplösning).

Comments are closed.