Täta don för fordon

Från Delphi Automotive kommer de miljötåliga donen i serien Delphi Weather Pack.

 

De elektriska kontaktdonen är täta och har konstruerats för att klara av de extrema temperaturer, kemikalier och vätskor som ofta återfinns i fordonsapplikationer. Enheterna har även tennpläterade terminaler med särskilda stift som gör det möjligt att använda presskarvkopplingar så att man slipper lödning. De trippelribbade täta kontaktdonen är tillverkade av självsmörjande silikon och lämpar sig för både in line- och panelmonteringsapplikationer.
RS Components har nu även Delphis kontaktdonssystem Metri-Pack i lager. Dessa kontaktdon finns att få både tätade och otätade, och de är kompatibla med tillverkningsmetoder som automatiserad montering genom att dra eller pressa delarna på plats, presskarvning i två steg, belastningscellsinspektion av presskarvarna och med automatiserad identifiering och orientering av komponenterna. De erbjuder flexibilitet vid konstruktionen tack vare internationellt standardiserade hankontaktstorlekar från 1,5­8 mm med strömkapacitet mellan 14 och 60 A.
Delphi Metri-Pack uppfyller standarden SAE (Society of Automotive Engineers) J2030 Heavy-Duty Electrical Connector Standard.

Comments are closed.