Ta tåget till S.E.E.

Den 14 april klockan 06.00 avgår Elektroniktåget från Göteborg och anländer 200 meter från entrén till Stockholmsmässan och S.E.E., Scandinavian Electronics Event.

Tåget stannar till på strategiska och industrinära platser på vägen, som Alingsås, Herrljunga, Falköping, Skövde och Hallsberg. Ombord serveras frukost på utresan, samt middag på hemresan. Måltiderna ingår i biljettpriset på 1495 kronor. Efter en dag på mässan står Elektroniktåget framkört ca 17.30 vid Älvsjö Station och middagen är färdig.
– Elektroniktåget är ett resultat av de besök som vi har genomfört hos företag i Göteborgsområdet och andra regioner med större industrier. Flera företag var intresserade av en lösning för att enkelt och billigt ta sig till och från S.E.E., med möjlighet att arbeta på tåget, koppla av eller hålla möten. Under hemresan kommer det även att finnas en bar som ger möjlighet att umgås med medarbetare och branschkollegor och träffa kunder under trevliga former, säger Magnus Eriksson, projektledare för S.E.E.
Elektroniktåget är det första steget i ett samarbete mellan S.E.E. och SJ Event. Om satsningen faller väl ut kan det i framtiden bli tal om fler strategiska tågsträckor.

Comments are closed.