Stryktåliga datorer i containerhamn

JLT Mobile Computers har slutlevererat en order på totalt 70 datorer av modellen VERSO 12 till en av de största containerhamnarna i Skandinavien. Efter att ha testat den Navis-validerade VERSO 12-datorn lades en beställning på datorer för att utrusta hamnens samtliga logistikfordon med de ruggade datorerna från JLT.

 

Beslutet att investera i stryktåliga datorer från JLT grundades i kundens arbete med att öka den operationella effektiviteten och produktiviteten i hamnen med hjälp av realtidsuppdaterad data, vilket ställer krav på mycket tillförlitlig IT-utrustning. VERSO 12 är en pålitlig dator med höga prestanda som är utvecklad för att klara krävande miljöer. Den har en Intel Atom Quad Core-processor och 64-bitars operativsystem.
Då kunden kommer att använda datorerna både inomhus och utomhus var JLT:s PowerTouch-teknologi som ger en mycket klar och tydlig skärm med garanterad läsbarhet oavsett förhållanden en mycket stor fördel. Datorn kan användas med eller utan skyddshandskar även i de mest krävande miljöer.
Kunden använder terminaloperativsystemet (TOS) Navis N4 i sin verksamhet, Navis-valideringen av VERSO 12-datorn skänkte därmed stor trygghet i beslutet. Navis N4 är ett smart operativsystem som optimerar nyttjandet av containrar och utrustning när de förflyttas inom hamnområdet. Att välja Navis-validerad utrustning minskar risken för kunden genom att redan på förhand intyga kompabilitet och smidig integration mellan hårdvaran och Navis-operativsystemet.
Affären levereras tillsammans med Lexit Group, auktoriserad återförsäljare (Authorized Sales Partner) för JLT:s produkter i Skandinavien. Lexit hanterar installation, underhåll och teknisk support samt är ansvariga för direktkontakten med slutkunden.

Comments are closed.