STING Day-rekord på torsdag

Den 8 maj kommer 130 investerare från 11 länder till Stockholm och STING Day för att möta 70 av Sveriges hetaste startups inom teknologisektorn just nu. Syftet är att bidra till tillväxten av nya framgångsrika svenska företag och stärka Sveriges ekonomi och konkurrenskraft på världsmarknaden.

 

På STING Day presenterar sig ett 70-tal svenska innovativa startupbolag för investerare och branschaktörer. Intresset bland internationella investerare har varit större än någonsin inför eventet.
– Inget annat evenemang i Sverige har lyckats samla så mycket riskkapital för startups i ett och samma rum, säger Pär Hedberg, VD och grundare av STING. I år har vi 130 investerare som tillsammans representerar mer än 200 miljarder kronor, pengar som de svenska entreprenörerna har en chans att få del av. Det internationella intresset är större än någonsin, med investerare som deltar från 11 länder. Här får de träffa bolagen och se varför Stockholm rankas högst i världen inom innovation och entreprenörskap.
STING Day arrangeras av affärsinkubatorn STING (Stockholm Innovation & Growth) för femte året i rad. Eventet ska gynna svenska innovativa startups i deras ambition att bygga internationella tillväxtbolag. Vi välkomnar media till evenemanget.
STING har sedan starten arbetat med över 100 bolag som tillsammans har en omsättning på över 770 MSEK och sysselsätter mer än 860 personer. Exempel på företag som STING har arbetat med är: Yubico, Videoplaza, Barnebys.com och Volumental.

Comments are closed.