Snabbt företag utmärkt av Deloitte

Handheld utnämnt till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknologiföretag Handheld Group har av Deloitte utnämnts till Sveriges Technology Fast 50, – ett av landets snabbast växande teknologiföretag.

Deloitte anordnar årligen en utmärkelse till de snabbast växande teknologiföretagen i Sverige – "Sweden Technology Fast 50". Utmärkelsen är instiftad av Deloitte för att ge ett erkännande till svenska teknologiföretags framgångar och för att uppmärksamma att teknologi är en drivkraft i den svenska ekonomin. Utmärkelsen grundades av Deloitte redan 1995 i San José, Silicon Valley, Kalifornien.

  Sedan dess har Deloittes utmärkelse inrättats i fler länder och blivit ett kännetecken för snabbt växande och framgångsrika teknologiföretag. Deloitte beskriver utmärkelsen på följande sätt: "Sweden Technology Fast 50 är den enda särskilda utmärkelsen för teknologiföretag i Sverige. Rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi, från internet, datorutrustning och media till bioteknik. 2010 delas utmärkelsen ut för åttonde året i rad. Samtliga nominerade svenska företag deltar även i den europeiska Fast 500 uttagningen.

Det är väldigt hedrande att vinna denna utmärkelse och just tillväxt är och har varit ett av vårt företags ledord, säger Jerker Hellström, Koncernchef för Handheld Group. "Utmärkelser och priser som detta värderar vi högt då det reflekterar precis det vi eftersträvar." Handheld har under 2010 lanserat fyra nya produkter som kommer att öka tillväxten ytterligare de närmaste åren.

"Med det produktutvecklingstempo som vi lyckats hålla de senaste 24 månaderna så är vi övertygade om att vår tillväxt inte bara kommer fortsätta i samma takt utan öka framöver", avslutar en mycket nöjd Jerker Hellström.

Om Handheld Group Handheld Group är en global leverantör av stryktåliga mobila datorer och handdatorer.  Handheld och dess partner levererar kompletta mobila lösningar till företag i branscher som logistik, skogsbruk, offentlig transport, byggnad, militära ändamål och säkerhet. Den svenska Handheld-koncernen har lokala kontor i Finland, Nederländerna, Italien och USA. Ytterligare information finns på webbplatsen www.handheldgroup.com

Comments are closed.