Slutsålt på Electronic Environment

Nordens kombinerade konferens och mässa för EMC, ESD, elsäkerhet, mekanisk- och termisk miljö växer och kommer att ha 40 procent större monteryta än 2007.

Konferensprogrammet är omfattande, 47 utställare har tecknat avtal och bara en monterplats är ledig. Generellt sett har utställarna bokat större montrar än 2007 i Göteborg. Årets evenemang äger rum på Stockholmsmässan den 31/3 till 1/4.

Konferensprogrammet består av över 70 föreläsningar med talare från hela Europa.
– Vi har dessutom fått många nya utställare tillsammans med dem som var med förra gången och man har konsekvent bokat större montrar än i Göteborg 2007. Så konferensens fackmässa blir betydligt större än sist, säger Dan Wallander, projektledare för Electronic Environment 2009.

Electronic Environment arrangerades första gången 2007 i Göteborg, då under namnet E3 Konferens & Mässa. Så som förra gången vänder sig Electronic Environment 2009 till fackfolk inom områdena EMC, ESD och elsäkerhet. I år har konferensen och mässan utvidgats med mekanisk- och termisk miljö.

Electronic Environment 2009 överbrygger de traditionella gränserna mellan myndigheter, företag och den akademiska världen.
– Det här är ett ypperligt tillfälle att knyta kontakter över gränserna. Här kan man lära sig mer om sitt eget område men också bredda sig med den senaste kunskapen inom närliggande discipliner. Mitt mål och min förhoppning är att Electronic Environment skall fungera som en mötesplats där idéer kan korsbefruktas på ett kreativt sätt, säger Dan Wallander.

Comments are closed.