Sjuttonde gången för NIWeek

Den 2–4 augusti genomför National Instruments NIWeek 2011. Det är företagets sjuttonde årliga teknikkonferens. Konferensen, som äger rum i Austin Convention Center brukar med sina tekniska sessioner och interaktiva demonstrationer locka över 3000 ingenjörer, utbildare och forskare.

Syftet är att inspirera deltagarna att undersöka teknikens frontlinjer, bl a grafisk systemkonstruktion för testning, mätning och förbättring av ineffektiva produkter och processer.
– Grafisk systemkonstruktion har blivit ett standardförfarande som används av tekniker världen över i omfattande och betydelsefulla applikationer som t ex världens första tredimensionella medicinska system för OCT-tomografi och revolutionerande flygburen teknik där man försörjer avlägset liggande samhällen med förnybar energi, säger James Truchard, som är National Instruments vd, styrelseordförande och en av grundarna.
Över 250 tekniska presentationer kommer att ges och dessutom fem tekniska möten med inriktning på flyg och försvar, energiteknik, RF och trådlös överföring, robotik och autonoma fordon samt seende system.
Fyra tekniska program koncentreras på inbyggnadssystem för övervakning och styrning, programutvecklingsteknik, testning och datainsamling samt testning och mätning av strukturer.
Dagligen sker föredrag av NI-chefer och industriledare.
På utställningen kommer över 75 företag som Alfamation, Averna, Cal-Bay Systems, Texas Instruments och Xilinx att ge interaktiva demonstrationer.
Anmälan till konferensen görs på ni.com/niweek, där även det preliminära konferensprogrammet för NIWeek 2011 finns.

 

Comments are closed.