Signaloptimera för 5G

Signal Optimizer är en programvara från Keysight som sköter kalibrering, skapar och analyserar signaler för kandidater till nya 5G-vågformer. Det ger mer tid för användaren att skapa egna mönster.

Att kalibrera bredbandiga kanaler på RF, mikro- och millimetervågor är en utmanande uppgift. Signal Optimizer möter denna utmaning genom att helt styra kalibreringen på ett nytt sätt. Uppgiftsinriktade instruktioner förenklar komplex systemoptimering och komplexa mätningar för att med säkerhet kunna validera 5G-mönster.
– F&U-ingenjörer på större företag för trådlös infrastruktur och komponenter konstruerar och utvärderar kandidater för 5G-teknik med hjälp av en komplex rad av olika verktyg, säger Mark Pierpoint, vice president för Keysight infrastrukturgrupp för Internetlösningar.
– Vår nya programvara Signal Optimizer löser problemet genom att sammanföra vetenskapliga 5G-mätningar med flexibel programmering av bredbandssystem i en enda mjukvarulösning. Resultatet är en kraftfullt 5G-fokuserad lösning som kan påskynda utbyggnaden av femte generationens mobila, trådlösa tjänster.
Signal Optimizer kan generera och analysera en mängd kandidater för 5G-teknik, såsom FBMC och F-OFDM. Enhanced LTE för 5G utvecklas även tillsammans med ny multipelaccess på befintliga LTE-signaler. När det behövs kan framtida tillägg licensieras.

 

Comments are closed.