Samarbetsavtal mellan Elektronikkonsult och Realtime Embedded

Elektronikkonsult och Realtime Embedded har tecknat ett samarbetsavtal kring utveckling av produkter med elektronik och mjukvara.

– Att andelen mjukvara ökar i våra konstruktioner är en tydlig trend, säger Vidar Wernöe VD på Elektronikkonsult. Vi har därför valt att etablera ett samarbete med en partner som har expertkompetens inom embeddedmjukvara. Att vi valt att samarbeta med Realtime Embedded beror på deras kompetens, närheten till Elektronikkonsult samt deras inhouse-utveckling. Därmed kan vi på ett effektivare sätt leverera helhetslösningar till våra kunder och även långsiktigt säkerställa support och produktförvaltning för komplexa produkter.
Tillsammans utvecklar de bägge företagen redan en motorstyrning i ett kundprojekt som på kort tid har lyckats leverera resultat.
– Samarbete som sammanför specialister från olika kompetensområden till ett lag, är både roligt, intressant och effektivt, säger Jesper Hillberg, VD på Realtime Embedded.
Att kombinera Elektronikkonsults kompetens på kraftelektronik och motorstyrning med vår erfarenhet av hårdvarunära mjukvara med operativsystem eller "bare metal" lösning är något som ger våra kunder ett mervärde.
Realtime Embedded har sedan år 2000 specialiserat sig på inbyggda system till mer avancerade produkter. Elektronikkonsult har sedan starten 1978 på uppdragsbasis hjälpt företag att utveckla elektronikprodukter. Specialitet är kraftelektronik, motorstyrning, strömförsörjning och mönsterkortslayout.

Comments are closed.