RS och Digi-Key i distributionsavtal med Philips Lumileds

Också RS Components och Digi-Key har skrivit globala distributionsavtal med Philips Lumileds. Det innebär att tillgången på LED-komponenter från Lumileds ökar kraftigt.

I sina 17 distributionscenter runt om i världen har RS kapacitet att lagerhålla Philips Lumileds hela utbud, och RS är därmed väl utrustat för att ge armaturdesigners omedelbar tillgång till en heltäckande portfölj med applikationsspecifika LED-lösningar. Produkterna kan snabbt hittas och köpas in på nätet via RS hemsida, med omedelbar leverans.
– Avtalet med RS gör det möjligt för oss att möta behoven hos vår växande kundbas och fortsätta vår vidsträckta expansion till nya marknader”, säger Pierre-Yves Lesaicherre, CEO på Philips Lumileds. Med sin världsomspännande närvaro och sina webbaserade ordersystem och designmöjligheter är RS en värdefull tillgång i vårt globala nätverk av distributionspartners.

– För Digi-Key har fokus alltid legat på att kunna erbjuda branschen och våra kunder det bredaste utbudet av komponenter, säger Mark Zack, Digi-Keys vice vd för globala halvledarprodukter. Tillägget av Philips Lumileds kompletterar vårt utbud av de allra bästa belysningsleverantörerna samt erbjuder våra kunder enastående produkter och ännu fler alternativ för att täcka deras behov inom LED-komponenter.
– Det är glädjande att se Digi-Key som distributionspartner, säger Emmanuel Dieppedalle, försäljnings- och marknadsdirektör för Philips Lumileds. Deras hybridaffärsmodell i kombination med deras stora antal kunder och exceptionella kundservice utgör en perfekt bas för oss för att nå ut till våra kunder på bästa tänkbara sätt. Vi ser fram emot detta samarbete.

Comments are closed.