R&S i samarbete med NMDG

Rohde & Schwarz och det belgiska företaget NMDG tänker samarbeta i syfte att öka portföljen av mätlösningar för olinjär karakteristik.

– Nätverksanalys som karakteriserar olinjära effekter gör att RF-komponenter och system kan optimeras så tidigt som möjligt i konstruktionsfasen, förklarar Jörg Fries, ansvarig för spektrum- och nätverksanalysatorer vid Rohde & Schwarz.
Han fortsätter:
– Det är därför som ingenjörer för halvledarutveckling visar ett ökat intresse för test- och mätlösningar som kan användas för att med reproducerbarhet kan stämma av data som fås vid karakterisering, modellering och simulering, liksom från verkliga mätsekvenser. Eftersom NMDG är en expert på detta område är vi nu optimalt förberedda på sådana krav.
Dr Marc Vanden Bossche, grundare av NMDG, säger:
– Tillsammans med Rohde & Schwarz har vi tagit fram testlösningar för att analysera olinjära komponenter sedan 2008. Som systemintegrator använder NMDG test- och mätinstrument från Rohde & Schwarz för att skapa avancerade system för karakterisering. Vi ser fram emot ett närmare samarbete med denna partner i ett gemensamt utvecklingsarbete och i att öka spridningen av olinjär nätverksanalys

 

Comments are closed.