Redaktionsbrev nr 6 2011

Danderyd maj 2011

Sommaren börjar närma sig och det verkar som om de flesta nu arbetar febrilt för att hinna färdigt med sina projekt innan semestertider drar ned tempot. Inget ont med det, det har vi alla längtat efter, men dessförinnan skall vi ge ut utgåva 6 av Elektronik i Norden före sommaruppehållet. Så passa på, vare det sig gäller att ge bidrag och idéer till artiklar eller beställa annonser för att nå viktiga kunder och kanske ta marknadsandelar nu när konjunkturen har positiva förtecken.
I Elektronik i Norden nr 6 kommer vi att berätta om senaste teknikutvecklingarna inom effekthalvledare. I energieffektivitetens och energibesparingarnas tecken kommer effekthalvledare in i allt fler applikationer.  Speciell fokus lägger vi på kiselkarbid som har lämnat steget från framtidsteknologi till komponenter i realiteten. Jag håller i ämnet effekthalvledare, så kontakta mig gärna på gunnar@elinor.se eller ring på +46 8 622 55 11.
I EiN nr 6 har vi också ett tema om militärelektronik och elektronik för tuffa miljöer. Idag handlar förstås mycket om att bygga system med ”datorkomponenter från hyllan” COTS, men också om specialutvecklade konstruktioner. Kontakta Göte Fagerfjäll i ämnet. Han nås på gote@elinor.se, +46 8 715 72 19.

Med vänlig hälsning

Gunnar Lilliesköld  gunnar@elinor.se
Chefredaktör/ansvarig utgivare

Information från annonsavdelningen

PS. Glöm inte att prata annonser med vår marknadsavdelning, läs vad Tommy Jägermo skriver nedan;

Nummer 6 av EiN jobbar åt er marknadsavdelning hela sommaren. Detta är sista chansen att synas före och under sommaren. Vi vet att många företag inte stoppar sin tillverkning under sommaren, även om flera kanske går ner på ett lägre varv. Trafiken på hemsidan brukar inte nämnvärt mattas av under sommarmånaderna så att synas där kan vara en bra hjälp att hålla igång sin försäljning. Vårt veckovisa nyhetsbrev pausar under högsommaren men är åter i början av augusti.

Har du funderingar på hur du skall synas fram till höstsäsongen drar igång har vi mycket att erbjuda, glöm inte att du med en annons i EiN når ut till över 25 000 mottagare, eller på hemsidan når du ut till nästan 6 000 unika månadsläsare som gör över 24 000 besök eller via nyhetsbrevet som idag har över 12 300 mottagare. På topp det allt mer växande E-magasin-läsandet med i dag nära 6 000 unika aktiva besökare.

Vi ser fram emot din förfrågan
Hälsningar
Tommy Jägermo +46 8 540 865 12)med kollegor; Kim Edenbro (+46 8 511 766 55 och Mogens Fogh (+45 56 87 06 90). För internationella kontakter , Tommy Jägermo

Fakta:
EiN nr 06, utgivning 17/6, annonsmaterial 30/5

Comments are closed.