Redaktionsbrev nr 2 2011

Danderyd, januari 2011

Sverige går på högvarv, många har mycket att göra och det kan vara svårt att rekrytera skickliga medarbetare. Tänk på att Elektronik i Norden är en förnämlig kanal att nå rätt personer med rätt kompetens! Men innan vi talar annonsering vill jag först berätta om det redaktionella innehållet i Elektronik i Norden nr 2 och dess två temasektioner:

Opto, displayer och kommunikation
är det ena temat.
Jättelika LCD- och plasmaskärmar, grafiska touch-displayer på de flesta nya telefoner och 3D-teknik. Ingen har väl undgått den våldsamma teknikutvecklingen på displaysidan inom hemelektroniken. Den utvecklingen kommer även industrielektroniken till del där man ser allt fler embeddedapplikationer där displayer ingår. Men vi tittar också på utvecklingen inom till exempel optisk kommunikation och forskning på optoområdet.  Ring eller maila förslag till artiklar till mig på adressen gunnar@elinor.se eller +46 8 622 55 11.

Konstruktion/EDA
är det andra temat i elektronik.
Det har varit ganska tyst en tid på området PCB-layout. Men nu rör ett par av komponentdistributörerna om i grytan genom att skänka bort verktyg. Vi tar också en titt på verifiering av halvledare och konstruktionsverktyg för programmerbar logik. Och en hel del annat också. Göte Fagerfjäll tar gärna emot tips. Maila till gote@elinor.se eller ring honom på +46 8 715 72 19

Glöm inte att medverka i översikten av konsulter. Kontakta Anette Hammarström på +46 8 445 20 71 eller anette@elinor.se om du bör vara med, men inte har fått påminnelse om att uppdatera informationen.

Läs även nedan vad annonsavdelningen har att berätta.


Med vänlig hälsning
Gunnar Lilliesköld

Det gäller at synas när det händer!
Den 16-17 mars är det ELEKTRONIK 2011 i Göteborg!

Om mindre än två månader är det dags för Göteborg att vara värdar för den nya mässan easyFairs ELEKTRONIK 2011. Vare sig ni ställer ut eller inte får en annons större effekt då upplagan ökas och mässbesökarna har ”letaögonen” på sig.
Vi kommer att vara på plats under dessa två dagar och dela ut tidningar till mässbesökarna.

Visa läsarna vad ni har att erbjuda, vi lovar att sprida budskapet till våra över 25 300 Nordiska prenumeranter, men… också dela ut tidningen på mässan.

Missa inte heller möjligheten att annonsera i temablocken om Opto/Displayer och EDA.
 I detta nummer har vi även den årliga översikten med Nordiska konsulter. Ta chansen att synas med din annons i anslutning till översikten.

Boka redan i dag, platserna är begränsade i temasektionerna.

Fakta: EiN nr 2
Utgivning; 26 februari
Annonsmaterial; 7 februari


Med vänlig hälsning
Tommy Jägermo, tommy@elinor.se +46 8 540 865 12

Med kollegor:
Kim Edenbro, kim@elinor.se +46 8 511 766 55
Mogens Fogh (Danmark), salgskon@post10.tele.dk +45 56 87 06 90

Comments are closed.