Prevas i nordensamarbete med IFS

Många av Prevas kunder behöver idag råd och vägledning i hur man ska förhålla sig till digitala trender och förändringar, vilket också inkluderar hjälp med system för fältservice och eftermarknad. Tillsammans med IFS kommer Prevas därför att lansera gemensamma lösningar inom Field Service Management (FSM).

– Vi är glada över tecknat partneravtal med IFS inom Field Service Managment, säger Matz Axelsson, regionchef på Prevas. Eftermarknad och fältservice är viktiga områden för att göra kunder nöjda med produkter de använder och skapar även nya intäkter för både leverantörer och kunder. Tillväxtpotentialen här är stor och många av våra kunder efterfrågar också denna typ av tjänst. Prevas produktportfölj blir därmed mer komplett.
– Tillsammans med Prevas skapar vi ett erbjudande till den nordiska marknaden som är mycket attraktiv, säger Fredrik Edendahl, Channel Partner Director på IFS. Prevas har en gedigen bakgrund och erfarenhet som tillsammans med vår FSM-lösning kommer att bidra till en mycket attraktiv paketering för serviceintensiva företag och företag som vill ta nästa steg i sin digitalisering för att

Comments are closed.