Parasoft och rt-labs i samarbete

Parasoft Embedded och rt-labs inleder ett samarbete kring testlösningar av mjukvara för inbyggda system. Samtidigt tecknar man ett Letter of Intent (LOI) om att rt-labs skall bli distributör för Parasoft på den nordiska marknaden.

– Parasofts testlösningar passar väldigt bra ihop med vårt team collaboration utvecklings-verktyg rt-collab och vi kommer att integrera Parasofts produkt C++test i vår lösning. Men vår ambition är att vi också skall bli distributör till Parasoft och får därmed möjlighet att erbjuda en större produktportfölj till den nordiska marknaden. Detta ihop med våra egna produkter ger ett starkt erbjudande, säger Bertil Borghed, grundare av rt-labs och ansvarig för affärsutveckling.

– Rt-labs är kunniga inom sitt område och kommer att använda vår produkt på ett innovativt sätt. Att vi samtidigt vinner möjlighet till en starkt lokal distributör stärker oss på den nordiska marknaden. Parasoft ser fram emot samarbetet med rt-labs, säger Parasofts Nordenchef Dirk Giesen i ett pressmeddelande.

Om Parasoft Embedded
Parasoft Embedded utvecklar och säljer utvecklingsverktyg och lösningar för inbyggda system som lyfter fram välkända verifieringsmetoder i syfte att öka produktivitet, minska ledtider och starkt bidrar till att mängden mjukvarufel minskar. Parasoft Embedded är en del av Parasoft Corporation och man har ett världsomspännande nätverk av distributörer och återförsäljare.

Comments are closed.