PanLink förvärvar LRZ Commerce

Som en del av sin fortsatta expansion förvärvar kontraktstillverkaren PanLink AB 100 procent av det polska kablageföretaget, LRZ Commerce Sp z o.o.

LZR är specialiserade på kablage- och modulmontering och har 140 anställda. Kunderna är främst europeiska och inkluderar ett flertal globala bolag.

– På PanLink har vi en solid affärsmodell och ser en tydlig tillväxt både genom befintliga och nya kunder. Förvärvet av LRZ är ett komplement i vår expansion och stärker ytterligare vår organisation och kompetens. Dessutom är LRZ ett väl respekterat namn på marknaden och har en imponerande kundportfölj. Vi är övertygade om att detta förvärv kommer att ge ett flertal synnergier som medför mervärde för alla våra kunder, säger Michael Åkesson, CEO för PanLink AB.

– Det här är en fantastisk möjlighet för LRZ och vi är mycket glada över att nu ingå i PanLink familjen. Företagen har liknande värderingar och är båda mycket fokuserade på att bidra med mätbara värden till sina kunder. PanLink tillför också stabilitet till vår verksamhet och verktyg för att ytterligare förbättra vårt kunderbjudande, säger Zbigniew Kozicki, vd för LRZ Commerce Sp. z o.o.

PanLink AB är en kontraktstillverkare specialiserad på montering av kablage, moduler och kompletta produkter. Huvudkontoret ligger i Malmö och verksamhet bedrivs i Polen och Kina. PanLink AB ingår i Fairford Group.

Comments are closed.