Order på nya MYPro Line

Mycronic mottog nyligen två ordrar på den nya MYPro Line, en komplett ytmonteringslinje avsedd för smarta fabriker, som omfattar jet printing, 3D SPI, ytmontering, 3D AOI och intelligenta lagringslösningar. Nettovärdet uppgår till cirka 3 miljoner USD.

Eurocircuits, en belgisk elektroniktillverkare specialiserade på prototyper och tillverkning av kretskort i korta serier, behövde öka sin produktionskapacitet för att växa sin verksamhet. De investerade i två av Mycronics helhetslösningar som inkluderade jet printing-teknologi, ytmonteringsmaskiner och materialhanteringstorn.
– Med denna nya lösning kommer vi att mångdubbla vår produktionskapacitet och öka utnyttjandegraden, samtidigt som vi bibehåller hög flexibilitet med snabba omställningar, säger Gabor Wachter på Eurocircuits.
Wavetronix, en global ledare inom intelligenta transportsystem i USA, specialiserade på applikationer till motorvägar och korsningar, stod inför en annan utmaning. Med en expanderande verksamhet behövde de öka sin produktionshastighet och valde att investera i Mycronics nya MY300 Trilogy Line.
– Vår målsättning att förbättra produktiviteten med 40-50% under en normal 8-timmars arbetsdag, säger Robert Bigler på Wavetronix.

Comments are closed.