ON semiconductor inviger större lab i Limerick

On Semiconductor har flyttat sitt konstruktionscenter i Limerick till en större lokal i en företagspark.  Totalt betyder det ökade konstruktionsresurser i Europa. Invigningen sker idag.

 

Den nya lokalen, på drygt 2000 m2, ligger i Limericks Raheen Business Park och konstruktionslabbet är nu certifierat enligt ISO 9001:2010 och ISO 9001:2012.
– Det nya konstruktionscentret innebär en värdefull expansion av ON Semiconductors forsknings- och utvecklingsaktiviteter i Europa. Vi fortsätter att sträva efter att åstadkomma högintegrerade, energieffektiva effekthalvledarlösningar på marknaden, säger John Blake, direktör vid  ON Semiconductor’s Limerick Design Center.  De anställda ingenjörerna här har redan tillgång till en större matris av tekniska resurser än vad vi hade i vår tidigare lokal på 900 m2. Nu är vi bättre utrustade för att utveckla produkter i framkanten för att skilja oss från våra konkurrenter – lösningar som når nya nivåer av energieffektivitet och ytterst goda prestanda.
Som en del av företagets affärsområde “Power Solutions Products business”   ansvarar konstruktionsteamet i Limerick för utveckling av effekthantering och termiska egenskaper hos integrerade kretsar, primärt för att användas i applikationer för datorer och konsumentprodukter. Den lokala verksamheten hyser en teknikfokuserad stab av konstruktörer av integrerade kretsar, utvecklare av IC-layout, applikationsingenjörer, testingenjörer, konstruktionsanalytiker och ingenjörer med ansvar för produkter och deras marknadsanpassning.

 

Comments are closed.