Nytt från Analog Devices

Farnell har utökat sitt sortiment med nya produkter från Analog Devices. Det handlar bland annat om utvärderingskort för den nya accelerationsmätaren AECQ100.

De nyligen lagerförda ADI-produkterna inkluderar:

ADXL314 3-Axis AECQ100 Kvalificerad digital accelerationsmätare: ADXL314 är en fordonskvalificerad 3-axlig accelerometer med ett ultrabrett fullskaligt intervall på ±200 G och 13 bitars upplösning. Accelerometern är kapslad i en 5 mm x 5 mm x 1,45 mm LFCSP-kapsel och klarar temperaturer upp till 125 °C. Den har triaxial utgång och ett digitalt gränssnitt (SPI eller I2C) gör komponenten enkel att integrera i nästan alla system. Accelerometern har en FIFO-buffert på 32 nivåer, ett lågeffektläge och en hög utdatahastighet som behövs för att fånga chockhändelser exakt. Den är avsedd för utmanande fordonsmiljöer såsom däck- och batteriövervakning samt kollisionsdetektering.

EVAL-ADXL314Z-kort: Ett enkelt utvärderingskort som är utformat för att snabbt bedöma kapaciteten hos ADXL314. Dess enkla inställning gör den särskilt lämplig för bedömning av ADXL314 inom ett redan etablerat system, samtidigt som kompakta dimensioner och robust konstruktion hjälper till att säkerställa att dess inverkan på både det övergripande systemet och noggrannheten i accelerationsmätningar förblir minimal.

ADG1412L Analog brytare: En monolitisk CMOS-enhet som blandar högspännings CMOS och bipolära tekniker. Med fyra oberoende brytare bibehåller den konsekvent motstånd över det analoga området för utmärkt linjäritet (1,5 Ω typisk) under dubbelriktad signalväxling. ADG1412L innehåller fyra oberoende SPST-omkopplare, och dessa omkopplare slås på med Logic 1. Varje brytare leder lika bra i båda riktningarna när de är på och har ett ingångssignalområde som sträcker sig till matningarna. I frånläge blockeras signalnivåer upp till matningarna. ADG1412L stöder flexibel lägre logisk kontroll genom en extern VL-matning och är kompatibel med både 1,2 V och 1,8 V JEDEC-standarder. Komponenten är avsedd för tillämpningar som t.ex. automatiserad testutrustning, datainsamlingssystem, batteridrivna enheter, prov- och hållsystem, FPGA- och mikrokontrollerinställningar, ljud- och videosignaldirigering, kommunikationssystem och reläbyte.

Comments are closed.