Nya M12-A-kodade kontaktdon

binder har utökat sitt sortiment av M12-A-kodade kontaktdon. Företaget lanserar två nya rektangulära M12-A-versioner, som utökar företagets 763-serie.

Det utökade produktsortimentet för rektangulära kontaktdon med fläns och kodpositionering inkluderar ytterligare en trådkopplad version med en ny 26 mm rektangulär kåpa och en version med lödda kontakter. Den nya 26 mm rektangulära kåpan för den trådkopplade versionen utnyttjar samma borrningsmall som det rektangulära flänsade M16-kontaktdonet. Det gör att det är möjligt att byta till M12 utan att ändra existerande kåpa.

Kontaktdonet är tvådelat, med kåpa och kontakthållare. Kontakthållarens kodningslägen kan positioneras i 45°-steg. De nya versionerna klarar IP68, även utan definierat vridmoment för åtdragningen. De rektangulära flänsade kontaktdonen tål temperaturer på mellan -40 °C och +85 °C.

Kontaktdonen kommer med 4, 5 och 8 ben i den trådkopplade versionen med en 20 mm eller 26 mm rektangulär kåpa. De finns även i lödningsutförande med en 20 mm rektangulär kåpa.

Comments are closed.