Ny version från Secure Thingz

Secure Thingz har lanserat version 2.0 av plattformen Secure Deploy. Plattformen effektiviserar leverans av säkra enheter för Internet of Things (IoT) och möjliggör för processortillverkare att snabbare introducera nya processorer.

Plattformen Secure Deploy är en lösning som skapar en säker produktkedja och förenklar implementering av säkerhet. Plattformen möjliggör för företag att bygga en säker grund för en produkt, vilket skyddar immateriella tillgångar genom produktens hela livscykel.
Version 2.0 av Secure Deploy stödjer avancerade funktioner för säker programmering av såväl nycklar och certifikat som applikationer och gör det möjligt att snabbare erbjuda stöd för nya processorer. Lösningen är skalbar för att stödja olika slags säkra element och mikroprocessorer. När stöd för en processorfamilj väl finns på plats är det bara en fråga om veckor innan anpassade programmeringslösningar för kunder kan vara implementerade.
– Secure Thingz grundades utifrån premissen att göra IoT-säkerhet enklare att implementera, säger Haydn Povey, VD för Secure Thingz. Med den senaste releasen av Secure Deploy möjliggör vi att nästa generations säkra enheter kan komma till marknaden snabbare och där underlätta utveckling av nya spännande IoT-applikationer. Den nya versionen kommer att ge bättre möjligheter att snabbare möta det ökade behovet av att effektivisera implementering inom många olika användningsområden.
Secure Thingz är sedan i våras en del av IAR Systems.

Comments are closed.