Ny VD på Onrox Malmö

Styrelsen för Onrox Malmö har utsett Stefan Jönsson till ny VD. Stefan Jönsson har sedan januari 2016 arbetat som Inissions säljchef. Onrox Malmö ingick i Onrox Group som förvärvades av Inission den 14 juni i år.

08onrox
Stefan Jönsson

Onrox Malmö skall nu integreras i övriga Inission. Samtidigt pågår en samlokalisering av Inissions verksamhet i Sösdala till Malmö vilket ska resultera i en slagkraftig enhet för medarbetare och kunder. Därför anser styrelsen att det är lämpligt att utse en ny VD för Onrox Malmö som kan få ut det bästa ur bägge företagen och har förmågan att leda utvecklingen framåt.
Stefan Jönsson är uppväxt i Blekinge och tillbringade sin studietid på Chalmers tekniska högskola där han utbildade sig till civilingenjör i elektronik.
Han började sin karriär som elektronikkonstruktör inom försvarsindustrin. Därefter blev han projektledare inom beredning med fokus på produktionsoptimering på Ericsson. År 1997 anställdes han av Flextronics (nuvarande Flex) och fick ansvaret att bygga upp en elektronikavdelning med fokus på att konstruera elektronik optimerad för volymtillverkning. Stefan Jönsson marknadsförde senare verksamheten till välrenommerade internationella kunder. Sedan dess har han haft ett antal ledande befattningar inom svensk industri bl a som produktionschef och säljchef inom elektronikbranschen.

Comments are closed.