Ny vd för Flexenclosure

Flexenclosure, som levererar gröna kraftförsörjningslösningar till telekomsektorn, meddelar att man anställt David King som ny verkställande direktör.

 

David King har tolv års erfarenhet från ledande befattningar på teknikföretag i både Europa och USA.  Han har arbetat med hårdvara, mjukvara och tjänster på företag i olika storlekar, från små startups till stora multinationella företag.

David King växte upp i Storbritannien och har bott i Sverige i omgångar, först 1999 för att arbeta på Ericsson och sedan åter i slutet av 2010. David King har en kandidatexamen i elektroteknik från Liverpools universitet och en MBA från London Business School. Han tillträder sin nya befattning som Flexenclosures vd under den kommande Mobile World Congress i Barcelona. Företagets tidigare vd Stefan Jern kommer att kvarstå i Flexenclosures ledningsgrupp och leda företagets affärsområde Datahallar.

Flexenclosure grundades 1989 och har huvudkontor i Vara, samt kontor i Nairobi, Kenya, Singapore och Gurgaon, Indien. Kunderna är globala telekomföretag såsom Ericsson, Airtel, MTN. och Zain, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.