Ny stryktålig dator

Från JLT Mobile Computers kommer en uppgraderad version av företagets 10-tums Windows-tablet. JLT MT2010P har högre prestanda, förbättrad uppkoppling, bättre skärmupplösning och längre batteritid.

Användningen av mobil teknik fortsätter att öka inom alla industrisektorer. I sin rapport för supply-chain-branschen från 2020, förutspår MHI att användningen av mobil teknik kommer att mer än fördubblas under de kommande fem åren. Samtidigt ökar efterfrågan på högre prestanda, förbättrade funktioner och bättre stöd för mobila enheter.

JLT:s nya tablet kommer med Windows 10 IoT Enterprise operativsystem, har en energieffektiv Intel Apollo Lake Pentium N4200-processor med turbo boost-teknik och ett batteri med utökad drifttid som dessutom går att byta under drift. Den är avsedd för tillämpningar inom bl a lagerhantering, transporter, hamnar och gårdslogistik.

Datorn har många trådlösa anslutningsalternativ, inklusive 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 och valfri 4G LTE. Dessutom finns två USB 3.0-portar, ljud och olika valfria expansionsmöjligheter som mikro-HDMI. Ett komplett utbud av sensorer, inklusive en sensor för omgivande ljus, G-sensor, gyrometer och e-Compass, tillhandahålls också.

Den tunna JLT MT2010P-datorn vibrations-, stöt- och släpptestas till MIL-STD-810G standarden och är utformad för att tåla smällar samt klarar även ett 1,2 m högt fall mot betong. Den är dammtät och vattentålig till IP65-standard och har ett driftstemperaturområde på -20 till +50°C, vilket gör den lämplig för de flesta utom- och inomhusförhållanden.

Comments are closed.