Ny sida för OpenCores

ORSoC (ägare och ”driftare” av OpenCores) har genomfört en total nydesign av hemsidan för OpenCores. Hela teknikpattformen har byggts om från scratch.

Besökarna på OpenCores kommer initialt att bli varse den nya designen, inklusive ny logotyp, men genast inser man att de stora förbättringarna ligger inom de funktioner/tjänster som nu supports av OpenCores.
* CVS:en har blivit ersatt med SVN, då Subversion är ett modernare och bättre revisionshanteringssystem
* Forumet har förnyats och ger nu en bättre överblick och det blir lättare att följa de olika ”trådarna” inom ett vist diskussionsforum.
*  Statistiken har förbättrats radikalt. Man kan nu presentera mycket bättre och detaljerad statistik från alla aktiviteter inom ”communityn”. Detta innefattar realtidsstatistik, inom bl.a erfarenhetsgrad inom olika kompetensområden för användare på siten samt statistik för respektive projekt.
OpenCores (www.opencores.org) är världens största site/”community” med fokus på utveckling av IP-block baserade på öppen källkod, inom hårdvarusegmentet. OpenCores tillhandahåller alla IP-block, presenterar relevant information och tillhandahåller forum för diskussion.

Comments are closed.