Ny huvuddistributör för Net Insight i Kina

Net Insight har utnämnt kinesiska NI Systems Limited till huvuddistributör i Kina. Net Insight har nu över 20 kunder med Nimbra-baserade lösningar i Kina.

NI Systems har redan visat att Kinas nätoperatörer och TV-bolag har ett behov av Nimbra-produkter och har redan vunnit ett flertal beställningar på Net Insights lösningar sedan bolaget etablerades under hösten 2012. Provinsiella nätverk i Kina utvecklas och det är i dessa områden majoriteten av de senaste beställningarna av Nimbra-lösningar lagts för att möjliggöra expansion och uppgraderingar av medienät.
– Net Insight uppfattas som den ledande leverantören av medietransportlösningar i Kina och med det breda utbudet av Nimbra-produkter som finns är jag övertygad om att vårt företag ska kunna öka Net Insights affärer i Kina ytterligare, säger He Ye, chef för NI Systems Limited.
De senaste Net Insight-projekten i Kina är bland andra:
* Ett provinsiellt medienät med Nimbra 600-serien, som förbinder nya studior med andra sändningsfaciliteter inklusive anslutningar till DTT-, kabel TV- och satellitoperatörer.
* Utbyggnad av provinsiella nät för distribution av marksänd digital-TV (DTT) via Nimbra 300-serien.
* Studiolänkar och satellitlupplänkar som använder den kostnadseffektiva Nimbra 140-serien.

Comments are closed.