Ny försäljningsdirektör på Empower

Empower har rekryterat Anders Westkämper till den nya rollen som chef för försäljning och inköp inom Empower Network Division, Sverige. Han har en mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom telekomsektorn, bland annat hos BT och Motorola.

 

Rekryteringen är en del av den nordiska koncernens satsning och ambition att ta ytterligare marknadsandelar på den svenska marknaden.

– Empower har potential att ta en större del av de tjänster som utförs inom den svenska telekom- och elsektorn säger Anders Westkämper. Genom att dra full nytta av den samlade erfarenhet som finns inom koncernen kommer vi att kunna ge våra konkurrenter en rejäl match när det gäller såväl större som mindre kontrakt.

Anders Westkämper har en lång erfarenhet av den nordiska telekombranschen och en bakgrund från ledande befattningar inom bland annat Motorola och Telenordia men även BT (British Telecom) där han var nordenchef.

Empower är ett multinationellt företag som erbjuder installations- konstruktions- underhålls- och anläggningstjänster till företag och organisationer inom energi, telekom- och industrisektorn. Företaget omsätter 319 miljoner euro och har 3000 medarbetare i Finland, Sverige, Estland, Lettland och Litauen. I Sverige har Empower cirka 700 anställda och omsätter 1 miljard kronor, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.