Ny filterserie

XP Power presenterar en rad chassimonterade EMI-filter med IEC-kontakter som uppfyller kraven i de senaste EMC- och immunitetsstandarderna. Filtren är avsedda för alla typer av elektriska eller elektroniska utrustningar som drivs från en enfas AC-anslutning.

Huvudsakligen är filtren avsedda i medicinska utrustningar och IT-utrustningar, FASA/M, FCSS, FDMM, FFSA, FGSM är IEC-ingångar med integrerade filter. FHSA/M och FIHA/M har chassimonterade filter. FFSA och FGSM har dessutom strömbrytare för av- och påslagning.
EMI-filter är avsedda att användas i ett brett driftstemperaturområde (-40 till +110 °C), med full effekt upp till +50 °C.
EMI-filtrets skärmade metallchassi förhindrar utstrålning på insidan av applikationen. De medicinska versionerna har mycket låga läckströmmar (5 µA vid 250 VAC), vilket möter alla de stränga krav som ställs på en medicinsk applikation idag. Sortimentet omfattar versioner från 1 A till 20 A. Två-stegs filter (chassimonterat) erbjuder en större dämpning än standardversionerna.
Samtliga modeller har bleed-motstånd och faston-terminalanslutningar

Comments are closed.