Ny DSP med ljudalgoritm

ON Semiconductor lanserar nu en liten och strömsnål DSP-baserad ljudprocessor med integrerad ljudteknik från Aftermaster HD Audio Labs i Hollywood, USA.

Den nya DSP-baserade ljudprocessorn är döpt till BelaSigna 300 AM och använder Aftermaster HD-algoritmen i ett system som även innefattar en värdprocessor och/eller externa 12S-baserade mono eller stereo A/D-omvandlare och D/A-omvandlare. AfterMaster HD-algoritmen  bearbetar ljudsignaler i realtid för att åstadkomma en betydande ökning av ljudstyrka, klarhet, djup och fyllighet. BelaSigna 300 AM är särskilt utformad för användning i applikationer som kräver en lösning för att övervinna begränsningarna i små eller nedåtvända högtalare, inklusive plattskärms-tv eller hörlurar.

Kretsen drar  4-8 mA från en 1,8 V spänningskälla när ljudalgoritmen exekveras och har ett antal konfigurerbara gränssnitt såsom ett snabbt I2C-baserat gränssnitt för nedladdning och allmän konfigurering av Aftermaster HD-algoritmen, ett PCM-gränssnitt för att strömma data till och från kretsen, en höghastighets UART, en SPI-port, och 5 GPIO:s. Kretsen, med måtten 3,63 x 2,68 x 0,92 mm, levereras i en WLCSP-kapsel.

Comments are closed.