Ny allt-i-ett-tångvärmekamera

Conrad Business Supplies har utökat sitt sortiment med en ny allt-i-ett-tångvärmekamera från FLIR Systems. FLIR CM174 är världens första tångvärmekamera. Den använder IGM-teknik (Infrared Guided Measurement) som säkert identifierar avvikelser utan att användaren behöver riskera att komma i direkt kontakt med farliga ledningar.

11conrad03

Elektriker tillbringar vanligtvis lång tid med att ta flera mätningar i ett problemområde, ibland utan att ens upptäcka felet, vilket leder till bortkastade mantimmar och ökade kostnader för kunden. För att åtgärda detta, använder CM174 innovativ IGM-teknik, med stöd av en integrerad FLIR Lepton termisk bildsensor, för att lokalisera farliga och okända problemområden på ett säkert sätt. Dessutom gör inbyggd laser med hårkors felsökningen lätt.
Enhetens intelligenta design har ett smalt grepp och inbyggd belysning för att underlätta att komma åt svåra platser i mörka och dåligt upplysta miljöer. Avancerade elektriska funktioner gör det lätt att få de avläsningar som krävs för att hitta fel och avvikelser snabbt, såsom True RMS, LoZ, VFD-läge, inrusningsström och Smart Diod med inaktivering.

Comments are closed.