NXP-bussen välbesökt på S.E.E.

NXPs Smarter World Tour truck var kanske den mest välbesökta "montern" på S.E.E. Förarna lyckades med minsta möjliga marginal få in det jättelika fordonet på mässgolvet och med utfällda sidoenheter och upphissad övervåning hade företaget förmodligen mässans största utställningsyta.


Hela NXP-gänget utanför företagets Smarter World Tour truck.

– Smarter World Tour är en fantastisk framgång, säger Leif From, sverigechef för NXP Semiconductors. De flesta besökarna på S.E.E. har sett vår utställning och vi hade också gott om besökare i både Lund och Göteborg. Direkt efter S.E.E. kör vi till Helsingfors för nästa event.
NXP Smarter World Tour är en mobil utställning med bortåt 150 demoprojekt på undervåningen och samlingssal med plats för mer än 35 personer på övervåningen. Den jättelika utställningsbussen är helt självförsörjande och turnerar runt i Europa under hela våren. De senaste veckorna har bussen stannat till i olika delar av Storbritannien och i Danmark. Efter Finland är det dags för Nederländerna, Frankrike och Tyskland. I en del fall organiseras öppna tillställningar och i andra fall handlar det om samarbeten med stora elektronikföretag.
– Kombinationen av utställning och utbildningsmöjligheter är väldigt praktisk, säger Leif From. Vi kan parkera utanför ett företag och ha allt klart på mycket kort tid. Besökarna behöver inte lägga tid på resor.
Smarter World Tour körs parallellt i Europa, USA och Asien.


Med båda sidorna utskjutna finns det gott om utställningsyta


Övervåningen kan användas för utbildning eller konferenser

Comments are closed.