Note tillverkar för Crem i Kina

Kaffespecialisten Crem International, med tillverkning i Sverige, Spanien och Kina har valt Note som leverantör till styrelektroniken i kaffemaskinerna.

Tillverkning har inletts vid Notes fabrik i Tangxia, Kina.
– Med Note har vi fått en perfekt matchning genom att vi har bra kontakt med fabriken i Tangxia samtidigt som vi får det stöd vi behöver från fabriken i Torsby här i Värmland. Vi kan alltså prata med varandra både globalt och lokalt. Så vi ser Note som en långsiktig partner inom elektronik och hårdvara för våra maskiner, säger Mikael By, koncernansvarig för Crem Internationals produktion, sourcing och utveckling.
– Crem International är ett mycket expansivt företag som passar Notes speciella styrkor inom segmentet high mix/low volume med högt ställda krav på till exempel utvecklingsförmåga, kvalitet och logistiklösningar för en global säger Göran Jansson, tillförordnad VD och koncernchef för Note.
Crem International har två varumärken. Coffee Queen är maskinerna för färskbryggt kaffe, instantkaffe, vatten och juice. Under varumärket Expobar finns espressomaskiner.
Huvudkontoret ligger i Arvika och säljbolag finns i Norge, Tyskland och England. Monteringsfabriker med tillhörande säljbolag finns i Spanien, Sverige och i Shanghai, Kina.

 

Comments are closed.