Nässjö roligaste staden?

Mobiloperatören 3 har tittat på var det konsumeras mest humor-material i mobilen och Småland vinner med bred marginal. Kalmar län kommer på första plats och Kronoberg och Jönköping finns båda bland de tio länen i topp. Dessutom är det tre smålandsstäder som toppar listan: Nässjö, Vimmerby och Västervik.

Via 3s portal i mobilen kan kunder ladda hem roliga videoklipp, se på Mr Bean eller stå-upp-komik och ladda hem ringsignaler med till exempel Persbrandt-imitationer.
Företaget har tittat på hur många som laddat ner humormaterial, var de här kunderna bor och räknat fram hur stor andel av alla kunder i regionen som använder mobilen som nöjesmaskin. Operatören drar slutsatsen att man i Småland har roligast i Sverige, tätt följda av Dalarna och Värmland.
I Jämtland, Stockholm, Västerbotten och Skåne har man det enligt samma källa tråkigt, och Göteborg ligger inte långt efter.
Men det är klart, man kan ju också vända på det hela och hävda att man får ha det bra tråkigt innan man känner sig tvungen att ladda ner humoristiska videoklipp på sin mobiltelefon.

Comments are closed.