Annons

Mobile Hights får ny medlem

System Verification har anslutit sig till den ideella organisationen Mobile Heights, en plattform för näringsliv, universitet och offentlig verksamhet för att främja utvecklingen av trådlös kommunikation i Sydsverige.

Ola Svedin, vd för Mobile Hights
Licens: Creative Commons

System Verifications syfte med att ansluta sig är att dels bidra med kompetens inom kvalitetssäkring, dels att vara med och skapa nya lösningar för mobil teknik. System Verification ser samarbete som en av de viktigaste faktorerna för att få bolag att växa från små och medelstora till bolag med internationell konkurrenskraft. Medlemskapet i Mobile Heights gör det möjligt för System Verification att stödja andra verksamheter i deras tillväxtambitioner samt hitta samarbetspartners för nya tekniska lösningar.

– Vi är otroligt glada över att System Verification idag har beslutat sig för att bli en del av Mobile Heights medlemsnätverk. De är ett spännande företag med hög kompetens som avspeglar den mångfald och dynamik som finns i regionen. Tillsammans med deras strävan att alltid växa och utvecklas kommer de hjälpa oss att bygga vidare på den stora expertis som finns i Mobile Heights nätverk, säger Ola Svedin, vd för Mobile Hights i ett pressmeddelande.

Comments are closed.