Mobil nätverkskamera för transporter

Panasonic har lanserat två robusta mobila nätverkskameror för fordon, designade för att övervaka resor på t ex tåg, bussar och godstransporter.

Full HD-kameran WV-SBV131M och HD-kameran WV-SBV111M klarar att ge högkvalitativa bilder även under dåliga ljusförhållanden. Detta möjliggörs genom användning av (HLC) High Light Compensation- och (ABS) Adaptive Black Stretch-funktioner för att korrigera mörka delar och undertrycka mättnaden i skarpt ljus, såsom från t ex billyktor. Det betyder att kameran längre kan behålla färginställningar, samt åstadkomma skarpa, klara och fokuserade bilder under alla ljusförhållanden.
Kamerorna är särskilt designade för utomhusbruk och har ett integrerat ytterskal med en reptålig kupol. De kan arbeta inom ett stort temperaturområde, samt klarar av kraftiga stötar och vibrationer. Båda är IP6K9K och IP66-klassade för att garantera maximal hållbarhet.
Varje kamera har en justerbar betraktningsvinkel, vilket betyder att den kan övervaka en yta på 11 meter längs en bussida och på så sätt eliminera den ”döda vinkeln”. Alternativt kan den övervaka en yta på 20 meter bakom fordonet för att registrera tillförlitliga bevisbilder om olyckan skulle vara framme.

Comments are closed.