Mjukvarubaserat allt-i-ett-instrument

VirtualBench från National Instruments erbjuder fem instrument i samma enhet som körs med hjälp av mjukvara på PC eller som app på iPAD.

VirtualBench är ett multiinstrument med ett oscilloskop, en funktionsgenerator, en digital multimeter, en programmerbar likspänningskälla och digital I/O.
VirtualBench används via mjukvaruapplikationer som körs på PC eller iPad. Den fungerar med senaste teknik som pekskärmar, flerkärneprocessorer, trådlös kommunikation och intuitiva gränssnitt.
– Vi bygger vidare på det som National Instruments är bäst på, nämligen mjukvarubaserade test och mätningar, säger Chad Chesney, som är marknadsföringschef inom datainsamling på National Instruments.
– Mjukvaran i VirtualBench är intuitiva och gör att användarna får mer än bara fem mätinstrument i samma enhet.
Instrumentet tar liten plats på arbetsbänken och kan enkelt konfigureras via konsekvent utformade och lättanvända gränssnitt. Mätdata kan presenteras på större bildskärmar och programvaran medger snabba funktioner för att spara data och skärmdumpar. Den kan direkt sambverka med systemkonstruktionsmjukvaran LabVIEW.
VirtualBench kan köpas över hela världen för 1999 USD, 1690 EUR, 198000 JPY eller 14285 RMB.
VirtualBench-appen för iPad kommer att finnas på App Store senare under sommaren.

 

Mjukvarubaserat allt-i-ett-instrument

Från National Instruments kommer VirtualBench, ett multiinstrument som innehåller ett oscilloskop för signaler av olika typ, en funktionsgenerator, en digital multimeter, en programmerbar likspänningskälla och digital I/O. VirtualBench används via mjukvaruapplikationer som körs på PC eller iPad. Enheten innehåller de vanligaste funktionerna till ett överkomligt pris och öppnar för nya möjligheter när det gäller användning av fristående instrument. (mer …)

Leave a Reply