Miltronic satsar och nyanställer

I våras presenterade automationsleverantören Miltronic sin största satsning hittills på att utveckla och bredda verksamheten.  Nu har företaget tillsatt sex nya tjänster: tre vid huvudkontoret i Nyköping samt tre nya säljroller utspridda över landet.

Miltronic har utökat verksamheten med en nyutvecklad produkt- och tjänsteportfölj och breddar samtidigt sin verksamhet, både för att vidareutveckla sin position hos maskinbyggare men också för att skapa efterfrågan på Miltronics produkter och tjänster inom infrastrukturprojekt och svensk basindustri.

Som ett resultat av detta har företaget fått flera nya tjänster att tillsätta och nu har sex personer anställts på Miltronic, både vid huvudkontoret i Nyköping och på andra platser runt om i landet.

– De nya områden som vi siktat in oss på den senaste tiden kommer att ha hög prioritet hos de nya distriktssäljarna. Utöver vårt fortsatta fokus mot OEM och maskinbyggnad kommer vi med de nya medarbetarna att börja bearbetning på nya marknadssegment i ett nära samarbete med landets elgrossister, säger Krister Karlsson, försäljnings- och marknadschef på Miltronic.

Av de nyanställda kommer tre personer att jobba med projektförsäljning runt om i landet. Ansvarig för Skåne, Blekinge och Småland är Mathias Jönsson, medan Daniel Söderström kommer att jobba utmed västkusten, västra Götaland, Värmland och in till Örebro. Pavel Lander är den som kommer att ta hand om distriktet från Örebro och österut inklusive Stockholm, Sörmland och Östergötland, samt norrut till Gävle.

Comments are closed.