Martin Soneby i webb-TV för S.E.E.

Nästa vecka öppnas portarna för S.E.E.! För att uppmärksamma detta kommer en webb-TV-serie att publiceras med komikern och Kanal5-profilen Martin Soneby (Roast på Berns, Ballar av Stål, Parlamentet m.m.) i huvudrollen.

Martin kommer i serien att utforska 1900-talets största tekniska framsteg, från bilen, via telefonen, persondatorn och vidare in i framtidens medicinteknik. Serien kommer att "sändas" från och med 6 april med ett nytt avsnitt varje dag fram till och med att mässan öppnar sina dörrar.
Första avsnittet "Martins analoga Facebook" har nu släppts.
Syftet med serien är att på ett underhållande sätt visa hur långt elektronik har tagit oss de senaste 100 åren. Serien kommer att finns tillgänglig på SEEs Facebook Fanpage och på dess YouTube-kanal.
– Utöver filmerna kommer Fanpagen att fyllas med mer information om så kallade disruptiva teknologier och innovationer som förändrat Sverige, säger Magnus Eriksson, projektledare för S.E.E.
Elektronik är kul och elektronikindustrin är en framtidsbransch som behöver locka fler ungdomar. Webbtv-satsningen tillsammans med konceptet Showcase Sweden, en avdelning avsedd att lyfta fram det bästa svensk elektronik har att erbjuda, är ett sätt för mässan att nå ut till en yngre och bredare målgrupp.
Gå in på http://www.youtube.com/watch?v=IYvC676LW4g !

 

Comments are closed.