Litiumjon-UPS för kritisk infrastruktur

Eaton 9PX litiumjon-UPS är det senaste tillskottet i Eatons utbud av litiumjon-UPS:er. Den nya UPS:en passar för enterprise-lösningar, kritisk infrastruktur och enklare industriella applikationer.

9PX litiumjon-UPS är det senaste tillskottet i 9-serien beståendes av enfas-UPS:er med dubbelkonvertering och med en effekt på hela 6 kVA. Det är även möjligt att styra UPS:en och göra uppgraderingar från valfri plats, vilket innebär att man är ett steg närmare en komplett lösning som endast behöver installeras och inte underhållas.

9PX litiumjon-UPS 1500-1600 VA har många fördelar jämfört med traditionella blybatteri-UPS:er. Dessa innefattar bland annat:

Batteriets livslängd: Litiumjonbatteriet i 9PX UPS har en livslängd på 8-10 år, vilket är 2-3 gånger längre än blybatterier.

Vikt och avtryck: 9PX litiumjon-UPS för rackmontering är 20 procent lättare och den utökade batterimodulen (EBM) är 40 procent lättare än 9PX blybatterier.

Garanti: 9PX litiumjon-UPS levereras med fem års garanti medan garantin för blybatteri-UPS:en är tre år.

Drifttid: 9PX litiumjon-UPS ger två till tre gånger längre drifttid vid full belastning jämfört med blybatterier och kan ha upp till fyra valfria externa batterimoduler.

Comments are closed.