KUKA visar smart produktion

På Herningmässan 3-5 oktober 2017 visar robotföretaget KUKA sina smarta lösningar inom automatisering. I en praktisk demonstration kommer bolaget att visa hur KUKA SmartProduction gör en produktionslinje redo för framtiden.

08kuka02

– Besökarna kommer i realtid få ta del av en demonstration av hur effektiviteten och processkvaliteten ökar genom att vi kopplar alla KUKA:s produkter till molnet via KUKA Connect, vår molnlösning för att koppla samman produktion och underhåll, säger Joacim Lorentsson, försäljningschef för KUKA Nordic.
KUKA SmartProduction är en ny mjukvara för intelligent nätverk som använder molnet som ett centralt lager, vilket ger en enkel, sömlös och tillverkaroberoende övergripande koppling av alla produktionsmaskiner i molnet. Mjukvaran är utformad för maximal frihet och kan distribueras över olika hårdvaru- och programvarulandskap. Det standardiserade gränssnittet gör den till en lämplig IoT-plattformen för företag på alla marknader och sektorer.
På Herningsmässan visar KUKA också sitt nya mobila produktionssystem KUKA Mobile Plattform 1500. KMP 1500 är en plattform som enkelt integreras i tillverkningen och sköter logistiken mellan de olika processtegen.

Comments are closed.