Jotron väljer Macers Koncept

Jotron AS, en av världens största utvecklare och tillverkare av kommunikationsutrustning för marin och offshore, har valt MTEK och Macers koncept för att förbättra kvalitet, effektivitet och lönsamhet.

MTEK Consulting och Macer Sweden verkar som konsulter för att skapa kvalitetsförbättringar, produktionseffektivisering och designförbättringar samt produktionsanpassade mönsterkort både för nya produkter och för produkter som redan satts på marknaden.
– Vi är naturligtvis väldigt glada över förtroendet som Jotron ger oss i denna affär. Med vår spetskompetens i vart och ett av våra delerbjudanden får vi möjlighet att hjälpa Jotron till ännu mer förbättrad kvalitet, effektivitet och lönsamhet. Det är mycket hedrande och samtidigt ett bevis på hur väl våra kunder tar emot vårt koncept", kommenterar MTEK Consultings och Macer Swedens marknadschef Jesper Olsson.
Jotron är ett privatägt företag som har verkat på marknaden i över 40 år. Bolaget är marknadsledande inom utveckling, tillverkning och leverans av kommunikationslösningar för marin och flygplatsteknologi. Jotron finns representerat i över 60 länder.
Macer Sweden etablerades 2008. Företaget verkar globalt inom konstruktion, utveckling och tillverkning av elektronik. I Macers helhetskoncept ingår produkter inom de fem områdena konstruktion, lagerhållning, mönsterkortlösningar, processoptimering och kommunikation.

Comments are closed.