JLT expanderar på den indiska marknaden

Växjöföretaget JLT Mobile Computers AB, som utvecklar stryktåliga datorlösningar för de tuffaste miljöerna, har ingått ett distributionsavtal med den nya partnern Apoorva IT Solutions.

Apoorva IT Solutions är baserat i Hyberabad och kommer att vara JLTs exklusiva distributör i Indien. Företaget kommer aktivt att marknadsföra JLTs handhållna och fordonsanpassade, ruggade datorer till deras växande kundbas. Avtalet är ännu en milstolpe för JLT i satsningen på att utvidga det nya partnerprogrammet som lanserades i maj 2010.

– Tack vare vårt partnerprogram expanderar JLT Mobile Computers snabbt.
Apoorva IT Solutions är det senaste tillskottet vilket är spännande då Indien är en stark tillväxtsmarknad, säger Per Holmberg, vd på JLT Mobile Computers.

Partnerprogrammet förser partners med teknisk expertis och support så att de kan erbjuda datorlösningar till slutanvändare inom marknaderna logistik, skogsindustri, gruvindustri, automatisering samt militär- och räddningsfordon. Partnerskapet med Apoorva IT Solutions kommer att skötas och servas från JLTs kontor i Runcorn, England.

Apoorva IT Solutions ansluter sig till JLT Mobile Computers växande nätverk av internationella distributions- och återförsäljarpartners. JLT Mobile Computers har nu distributörer i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannien, Italien, Tyskland, Frankrike, Australien, Benelux, Spanien, Serbien, Sydafrika och Indien. JLT Mobile Computers säljs även i USA under RMTs varumärke DAP (tidigare Duros).

Comments are closed.