Itech till Testhouse Nordic

Testhouse Nordic AB har skrivit ett exklusivt avtal med taiwanesiska Itech Electronic Co. Ltd. (www.itechate.com), en av världens största leverantörer av kraft- och energitestprodukter. Företaget har över 300 anställda, varav 150 utvecklingsingenjörer, och har en produktlanseringstakt av en ny produkt varannan månad.

 

Förutom en betydande OEM-försäljning, har Itech idag försäljning och service i över 30 länder i världen och antalet ökar stadigt. Huvuddelen av försäljningen ligger i Fjärran Östern. I Europa har Itech hittills funnits i Tyskland, Italien, Danmark, Benelux och Storbritannien. Med Testhouse Nordic adderas Sverige, Finland och Estland.
Itech har flera hundratals produkter i kategorierna: DC power supply, AC power supply, DC load, AC load och Power Meter/Analyzer, med specialiserade lösningar och testsystem för bl a batteritest, strömförsörjningstest, fordonselektroniktest, solpanel- och turbintest, AC- motortest, m m.
– Produkterna från Itech passar bra ihop med våra övriga test-och mätinstrument, och är synnerligen prisvärda, säger Thomas Westerlund, VD för Testhouse Nordic AB. Vi har nu en komplett portfölj för test av Power/Energy-applikationer, från lågenergibatteri-test till test av 600 kW-system.
Testhouse Nordic har säljkontor i Bromma och Esbo, Finland, samt logistik och administration i Karlskrona.

Comments are closed.