Invisio får ny order

Invisio meddelar att de har fått en order från en militär specialstyrka. Ordern gäller headsetet Invisio X6 och den intelligenta kontrollenheten Invisio X50. Det totala ordervärdet uppges till cirka 3 miljoner kronor.

– Vi är glada över denna order från en mycket avancerad militär specialstyrka som efter omfattande tester valde Invisio för sitt kommunikationsbehov. Återigen visar det på våra produkters höga kvalitet och att kommunikationslösningarna som vi kan tillhandahålla världens mest krävande användare är enastående, säger Lars Højgård Hansen, vd för Invisio Communications AB.

Ordern gäller ett antal enheter av headsetet Invisio X6 som är individuellt anpassat för varje enskild användare. Headsetet ger certifierat hörselskydd och använder den patenterade tekniken Invisio Bone Conduction som ger klar och störningsfri kommunikation i krävande och extrema förhållanden. Headsetet kommer att användas tillsammans med företagets intelligenta kontrollenheten Invisio X50. Den sammanlagda kommunikationslösningen möjliggör simultan tvåvägskommunikation i extrema miljöer, hörselskydd och komplett situationsmedvetenhet, det vill säga tillåter användaren att höra vanliga ljud, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.