Annons

Huawei och NXP i Industry 4.0-samarbete

Huawei Technologies och NXP Semiconductors har beslutat att inleda ett tekniskt samarbete för att skapa en öppen, robust och säker Industry 4.0 informations- och kommunikationsteknikplattform.

Huawei och NXP kommer att samarbeta inom följande områden; fysiska lager, nätverkslager och cybersäkerhet. Inom ramen för partnerskapet kommer de att integrera Huaweis ICT-infrastruktur och lösningar för uppkopplingar och NXP anslutningslösningar för industri 4.0. Samarbetet kommer att fokusera på tillämpningar såsom fabriksautomation, logistik 4.0, trådlösa och säkra anslutningar, och sensornätverk.

– Huaweis Industry 4.0 IoT-plattform, med LTE-M och IoT-gateway som kärna, fokuserar på att leverera kärnvärden såsom säkerhet och enheters förvaltning och drift. Förmågan att skapa värde beror på de underliggande chipsen, moduler och Lite OS. NXP. Som Huaweis partner inom chipuppsättningar och säkra anslutningslösningar, kommer att hjälpa båda företagen att expandera sina Industry-4.0-affärer på de kinesiska och globala marknaderna, Patrick Zhang, chef för Huawei Marketing & Solutions.

Comments are closed.