Green Hills uppgraderar säkert operativsystem

Green Hills Software har lanserat en stor uppgradering av realtidsoperativsystemet INTEGRITY.

INTEGRITY 11 har bland annat en ny högoptimerad kommunikationsmekanism kallad GIPC (Green Hills IPC). GIPC är fem gånger snabbare än Linux AF_LOCAL-socket. INTEGRITY och Linux-processer som körs i virtuella maskiner kan dra nytta av den supersnabba GIPC. Tillsammans med dess stöd för POSIX API:er och middleware på högnivå som DDS och CORBA ger INTEGRITY många möjligheter till högpresterande kommunikationsmekanismer för utvecklare. Nätverksstackarna i INTEGRITY 11 har också stöd för ytterligare RFC:er och möjligheter som ECMP-routning (Equal Cost Multi-Path).
INTEGRITY 11 har också en ny resurshanterare i middleware vilket ger utvecklare möjlighet att partitionera systemresurser över flera säkerhetsdomäner och samtidigt tillhandahålla ett flexibelt API för dynamisk allokering av dessa resurser inom varje domän. Resurshanterare kan instansieras i enkla grupper eller hierarkiskt.
– INTEGRITY har haft den största ökningen av marknadsandel under det senaste decenniet, säger Dan O'Dowd, grundare och VD för Green Hills Software.

Comments are closed.