Gratis onlinekurs för framtidens entreprenörer

Nu lanseras Stings senaste satsning för att fostra framtidens entreprenörer och locka talanger till Stockholm: Sting Startup Academy.

– Idén med Sting har alltid varit att bidra till utvecklingen av Stockholm som en ledande startuphub och skapa ett community i världsklass för techbolag som vill växa och göra skillnad, säger Pär Hedberg, VD och grundare av Sting. Med Sting Startup Academy fortsätter vi göra just det, genom att hjälpa många fler blivande entreprenörer komma i gång med sina idéer.

Sting Startup Academy, ett samarbete med lärplattformen och Sting-alumnin Learnster, riktar sig till individer som är nyfikna på startupvärlden, kanske har en idé och entreprenörsdröm, eller intresserade av att börja jobba för ett tech-startup. Kursen bygger på Stings samlade erfarenhet från att ha hjälpt över 400 startups utvecklas till hållbara tillväxtföretag, och framhäver det nordiska sättet att bygga bolag.

I Sting Startup Academy blir användaren guidad av Stingcoacher och profiler såsom Jessica Schultz, Partner på Northzone och medgrundare av Hello Fresh, Magnus Nilson, Investerare och medgrundare av iZettle och Lisa Ericsson, chef för KTH Innovation. På 5 intensiva timmar får man en ordentlig genomgång av ämnen såsom ’hur man testar sin affärside’, ’hur man får sin första kund’, ’hur man bygger ett vinnande team’, ’hur man lyckas med försäljning’ och ’hur man finansierar sitt startup’.

Comments are closed.