Googles Coral-kort hos Elfa

Elfa Distrelec säljer nu Coral utvecklingskort från Google i sin webbutik. Coral utvecklingskort är en enkortsdator med utbytbar systemmodul (SOM) med eMMC, SOC, trådlös radio och Google Edge TPU.

Kortet passar för ingenjörer, konstruktörer och industritekniker och kan användas för att skapa prototyper av IoT-enheter, som enkortsdator men kan även fungera som utvärderingssats för utbytbara systemmoduler.
Baskortet är utrustat med alla anslutningar för kringutrustning som behövs till prototypprojekt, inklusive USB 2.0/3.0-portar, DSI-displaygränssnitt, CSI2-kameragränssnitt, Ethernet-port, högtalarterminaler och en GPIO-stiftlist med 40 stift. Integrerad TensorFlow Lite-inferens gör att modellerna kan kompileras för att köras på Coral utvecklingskort, vilket tar bort behovet av att bygga prototyper från grunden. Tack vare att andra tekniker enkelt kan integreras kan prototyper enkelt skalas till produktion med SOM-kortet på 40 mm x 48 mm i kombination med anpassad kretskortshårdvara och kort-till-kort-anslutning.
Coral utvecklingskort från Google kan integreras med ett antal nätverk och system för att utöka produktens användningsmöjligheter, och har dessutom minimal miljöpåverkan och låg strömförbrukning.

Comments are closed.