Gbit-processorer med TSN

Texas Instruments Sitara AM6x-processorer klarar industriell kommunikation i Gbit-hastighet. De är baserade på två- och fyrkärniga varianter av Arm Cortex-A53.

Sitara AM6x-processorer stödjer gigabithastigheter för TSN-standarder och andra industriella protokoll och är byggda för konvergens av både Ethernet och realtids datatrafik. Denna förmåga är avgörande i industrin 4.0-applikationer och möjliggör omkonfigurerbara cyber-fysiska system i fabriker.
Modulen innehåller också isolerade dubbelkärniga MCUer baserade på ARM Cortex-R5F som gör det möjligt för konstruktörer att använda AM6x för att skapa pålitligare och mer säkerhetscertifierbara produkter, samtidigt som komplexiteten hos applikationerna reduceras. Omfattande ECC-stöd och lång livslängd (PoH) på 100.000 timmar vid en övergångstemperatur (TJ) på 105 °C, gör det möjligt för AM6x-processorer att användas i applikationer med krav på hög tillförlitlighet. Processorfamiljen tillåter utvecklare att skala sina konstruktioner för att passa systembehoven med pinkompatibla processorer som arbetar med en enhetlig mjukvaruplattform.

Comments are closed.